Новата реклама на Златен Даб изгледа светски (ВИДЕО)

Прилепска Пиварница ја лансираше својата најнова кампања за Златен Даб 2017.

Користејќи нов и свеж пристап, Златен Даб продолжува да ја гради перцепцијата за модерен пиварски бренд, секогаш подготвен да им понуди на своите фанови чувство на врвно задоволство.

Според тоа што можеме да видиме рекламата сигурно не е снимена во Македонија, па и од таму е модерниот и светски изглед:

cheap nike air max 90