Телекомуникацискиот оператор Вип одбележува цела декада од почетокот на работењето на македонскиот пазар. Toa беше причината денес да ја објават и промовираат новата реклама со наслов „10 години повеќе за Вас“.

Во неа се зборува за друштвото на ВИП кое брои повеќе од 1,2 милиони корисници. Друштвото на ВИП е модерното, динамично и бунтовно.

Позади рекламата стои потписот на маркетинг агенција McCann од Скопје, а таа изгледа феноменално: