Нова зелена површина на бул. „Трета македонска бригада“

Нова зелена површина се гради на бул. „Трета македонска бригада“ спроти Американ колеџ.

Паркот ќе биде хортикултурно уреден со дрвја, патеки и нова урбана опрема. Наскоро општината ќе биде збогатена со нови паркови на повеќе локации, информираат од оптината.