Нова фасада и реконструкција на целиот покрив во градинката „13 Ноември“

Во завршна фаза е поставувањето на термичката изолација на фасадата за зголемување на енергетска ефикасност во должина од околу 1.500 метри квадратни.

На кровната површина остануваат само опшивките кои се прават по завршување на фасадата.

-Општина Центар ќе продолжи да вложува во подобри услови за децата во градинките, напиша градоначалникот Горан Герасимовски на Фејсбук.