Нов спот на Скопско: За нас!

Роденден, именден, свадба и уште 101 причина да се наздрави со СКОПСКО. Погледнете го новиот спот на СКОПСКО, кренете ги чашите високо и наздравете со најблиските. За нас! 

cheap nike air max 90