Нов пункт на ЈП „Водовод и канализација“’ во ТЦ „Сарај“

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ги информираат корисниците на нивните услуги дека  новиот пункт за наплата во општина Сарај  започна со работа на новата локација во трговскиот центар „Сарај“, на улицата „2“, број 6, на приземје.