Нов мурал во ЗОО - Скопје

- Уште едно ново катче за фотографирање во Скопје ЗОО. Благодарност до креативната уметничка Гордана Винчиќ за овој прекрасен 3Д мурал - објавија од зоолошката градина во главниот град.