Носталгично видео од Скопје - некаде во осумдесетите

Скопје во годините од минатиот век е сосема понакво од она кое го познаваме денес.

Времето си го прави своето, па така денес малку што останало од она старо Скопје кое предизвикува носталгија кај старите скопјани. Самиот лик на градот и околината е променет - инфраструктурата, превозните средства, модата, центарот и излетнички места...

Раздвиженост, луѓе, енергија...Вака изгледало Скопје некаде во осумдесетите години!