Ништо не може да ја уништи невидливата нишка меѓу луѓето на кои им е судено да бидат заедно

Постои нераскинлива врска на судбината која спојува две личности на кои им е судено да бидат заедно. Тие се поврзани еден со друг без оглед на времето, местото или ситуацијата. Ништо не може да ја уништи таа нишка.

Станува збор за сродни души. Луѓе кои се среќаваат случајно, сосема случајно а потоа се поврзуваат за до крајот на животот. Тоа е ретко. На некои луѓе им се случува еднаш во животот, на други пак никогаш.

Ретки се и оние кои навистина завршуваат заедно. Тие ја имаат најголемата среќа на живтот.

Тоа е личноста со која можете долго да зборувате, да молчите, пред која можете да биде свои. Личноста која ви дава поддршка. Тие се секогаш тука за вас. Некогаш ќе ја имате таа среќа до крајот на животот да бидете со оваа личност.

Оваа љубов никогаш не престанува. Важно е да не се борите против неа, да и дозволите да остане засекогаш во вашиот живот.

Чувајте ја ваквата љубов, ако дојдете до неа. Не ја пуштајте.

Nike Paul George PG3