Никола ја победи болеста: Вистински млад херој

 

Во објава на фејсбук, градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски ја информира јавноста дека младиот Никола ја победил болеста.

Градоначалникот Стефковски напиша:

"Младиот Никола ја победи болеста. Со голема радост сакам да објавам дека штотуку разговарав со младиот Никола кој се наоѓа на лекарски прегледи во Турција и ме извести дека и при оваа контрола е утврдено дека е излечен и во неговото тело нема повеќе метастази. Ова е втора контрола со која на Никола му се констатира истото.

Ова е победа на сите хумани луѓе!

Во хуманоста за Никола се обединивме сите и јас од срце им благодарам на сите оние кои донираа!", напиша Стефковски.