Ние веќе сме во ЕУ, ама само со цените

На социјалната мрежа Твитер се појави статус на „Магнето“, кој стана вирален и на останатите мрежи.

Македонија долго време е кандидат за влез во Европската унија (ЕУ), но сè уште не е познато кога ќе станеме членка.

- Па, ние веќе сме во ЕУ, ама само со цените, напиша „Магнето“.