Неверојатни фотографии од Скопје направени од дрон

 

Македонската метропола плени со својата убавина. Но, таа убавина може убаво да се забележи преку овие фотографии направени од дрон. Фотките се направени од Александар Колов. Повеќе вакви или слични фотографии може да најдете на неговата фејсбук страна или инстаграм профил.