Неверојатна акција во Алфи Техноцентар: Ајде да купуваме ефтино!

Алфи Техноцентар овој викенд подготвува неверојатна акција со многу ниски цени и таа трае од четврток до понеделник.

Продажниот салон во Куманово се наоѓа на улицата во населбата Карпош на ул. 7 бр.16, додека во Скопје е лоциран во населбата Автокоманда на улица бр. 808.

На листата на производи со намалени цени може да пронајдете работи за вашата градина, бања, дом или кујна. Повеќе информации за тековните понуди може да погледнете на официјалната фејсбук страна или на фотографиите кои следуваат:

   

платена промотивна објава