„Некст Тајм“ имаат нова песна. Вчера со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, момците од „Некст Тајм“ по пауза од две години пред јавноста  го претставија својот најнов музички проект од кој никој не остана рамнодушен. Станува збор за преработка на старата и многу позната македонска песна, „Слушам кај шумат шумите“.

Спотот е правен на режија на Огнен Шапковски кој успеа да направи едно од најдобрите видео записи кои до сега ги имаме видено на македоската естрада.

Социјалните мрежи се полни со позитивни коментари кои ги разбудија емоциите и чувствата на македонска публика. Погледнете: