Некст Тајм и Лозано со голем заеднички концерт во Охрид

Момците од Некст Тајм и Влатко Лозаноски-Лозано со голем заедничк концерт на 30 јули во Антички Театар-Охрид. 

Несомнено македонскиот туристички бисер, крајот на месецов, во екот на туристичката сезона, ќе биде домаќин на едни од најголемите музички имиња во моментов, на македонската музичка сцена. 

Побрзајте набавете си билети навреме, забавата е загарантирана!