Неколку улици во Кисела Вода денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради промена на водоводени затварачи (шибер) од ф 200мм на Бул.Борис Трајковски (до Црквата кај општината), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Ѓорѓи Сугаре, ул.Петар Делан и дел од корисниците од Бул.Борис Трајковски.

Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување.