Неколку скопски улици денеска без вода

ОД ЈП Водовод и канализација известуваат дека денеска поради промена на затварач ф-100мм на ул.Лазар Поп Трајков раскрсница со ул.Христо Ботев, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истите улици и ул.Ташко Караџа.

Прекинот ќе биде од 09:00ч до завршување на зафатот.