Неколку скопски улици без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на приклучна цевка на ул. Константин Петковиќ бр. 62 , со прекинато водоснабдување ќе бидат следните улици:ул. Константин Петковиќ, ул.Сава Михајлов, ул. Неготинска, ул. Кавадарска.

Водоснабдување ќе биде прекинато 10:35 до завршување на интервенцијата.