Неколку скопски општини денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 22.10.2021 година (петок) поради веке закажани технички зафати во мрежата, без напон ке останат:

- Во време од 08.00 – 15.00 часот дел од бул. Видое Смиелвски Бато – боревите 1, 3, 5 и 9 (карши ПСС) (о. Аеродром);

- Од 09.00 – 11.00 часот дел од ул. Црниче (о. Кисела Вода);

- Од 09.00 – 13.00 часот дел од ул. Илија Димовски – Гоче од бр. 4 – 10 (о. Аеродром)

- Во време од 10.00 – 14.00 часот дел од ТЦ Олимпико на бул. Митрополит Теодосие Гологанов, објекти од ОК Хотелот и ОК Хотел (Ибис Хотел) на вториот кат (о. Карпош).