Неколку скопски општини денеска без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

  • во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците од ул.6 нова населба Јака во Марино. (Општина Илинден), дел од село Маркова Сушица, (општина Студеничани)
  • во периодот од 09:00-14:00 часот корисниците од дел од улиците: Каирска, Алжирска и Багдатска и . (Општина Карпош)
  • во периодот од 06:00-07:00 часот корисниците од с.Усје и дел од нас.Усје од улиците 1 и 4 . (Општина К.Вода)
  • во периодот од 08:30-15:30 часот корисниците од дел ул.Драга Стојановска и ул.Невена Георгиева-Дуња. (Општина К.Вода)
  • во периодот од 04:00-07:00 часот корисниците од ул.Јани Лукровски бр.33 и околните згради. (Општина Г.Баба)