Неколку скопски населби утре ќе останат без струја

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници:

во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците од ул.6 нова населба Јака во Марино (Општина  Илинден), дел од село Маркова Сушица (општина Студеничани)

во периодот од 09:00-14:00 часот корисниците од дел од улиците: Каирска, Алжирска и Багдатска  (Општина Карпош)

во периодот од 06:00-07:00 часот корисниците од с.Усје и дел од нас.Усје од улиците 1 и 4 (Општина  К.Вода)

во периодот од 08:30-15:30 часот корисниците од дел  ул.Драга Стојановска и ул.Невена Георгиева-Дуња (Општина  К.Вода)

во периодот од 04:00-07:00 часот корисниците од ул.Јани Лукровски бр.33 и околните згради (Општина  Г.Баба)