Неколку маркети од Аеродром утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, на ден 05.11.2022 година (сабота ), во периодод 07:00 до 10:00 часот, без електрична енергија ќе останат маркетите ЖИТО, Рептил и КАМ во Реонски центар на бул. Видое Смилевски Бато бб. (општина Аеродром)