Неколку делови од Скопје утре повремено без електрична енергија

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска без електрична енергија утре (среда) ќе останат неколку делови од Скопје и тоа:
- во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од село Грачани,
Караула Чашка (општина Ѓорче Петров);
- во периодот од 08:00 до 15:00 часот, корисниците на ул.163, нас.Крњево,
ул.164, нас.Крњево, ул.165, нас.Крњево (општина Центар);
- во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од село Побожје (горниот дел од селото, према пат за село Бродец)(општина Чучер Сандево );
- во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел с.Моране делот
околу школото (општина Студеничани);