Оваа недела во Станица 26 ќе ве забавуваат:

27-10-16 четврток
СКОПСКА СИТУАЦИЈА
DJ CHVARE & DJ DRAZI DRAGS

28-10-16 петок
TRUS'ME [ Prime Numbers,UK]
ALEKSANDAR MISKOSKI

29-10-16 сабота
HALLOWEEN
BOLE / ILINA ANGEL / ANA MALO