Неделна програма во Станица 26

Втора недела на вашиот омилен поидум во градот ќе ве забавуваат звучни имиња кои ќе ја продолжат урбаната приказна на клубот Станица 26. Бидете таму!

Среда 21.10
Latino Dance Floor with CUBANO SOY BAND/ live

Четврток 22.10
VibeRoom Thursdays Dj set/ TONI ZEN & DJ CHVARE

Петок 23.10 
DJ ALEK SOLTIROV/ DJ NIKIFOR

Сабота 24.10
DJ WISH.KO/ DJ ALEKSANDAR MISKOSKI

new nike air max 2019