*Понеделник 09.01. – Natalija Danailova и Никола ја отвараат неделната агенда после 21:00

*Вторник 10.01. – Heineken Tribute Tuesday – Музика исклучиво од еден изведувач после 21:00 и Хајнекен 0.5 за 100 денари.

*Среда 11.01. – Whiskey & Blues Wednesday со InThe Mood blues duo (Saso Gorgevski & Nikola Jimmie Petrovski ) и повеќе видови на виски по промо цена од 100 денари после 21:00

*Четврток 12.01. – R’n’R едукација со Ringroad, мала рокада од стандардната програма, па наместо во петок,со Saso, Gjore и Boombar ќе се дружиме овој четврток после 21:00

*Петок 13.01. – Тиквеш афтерворк со Jovan Kucinovski после 17:00 и врвни вина по промо цена од 600 денари
– Кириличен рокенрол со Audioskopje за староновогодишна журка после 21:30

*Сабота 14.01. – Македонски евергрини со Lili Chilli и бургери на 20% попуст со старт од 15:00
– Акустична дружба стандардно со Marko Kuma Markovic и Владимир Чадиковски – Црни после 21:30

Инфо и резервации на 075 478 134