Неделен репертоар на Драмски театар Скопје

Оваа недела (24.11 – 28.11.2015) на репертоарот на Драмски театар ќе гледате....

26.11. (ЧЕТВРТОК) | 20:00 | ЧОВЕКОТ КОЈ ГО ИЗЕДЕ СВЕТОТ
27.11. (ПЕТОК) | 20:00 | ЧОЛАК |
28.11. (САБОТА) | 12:30 | КАПЕТАНОТ ЏОН ПИПЛФОКС |
28.11. (САБОТА) | 20:00 | ЕРИГОН |

nike air max 1 sale