Неделен хороскоп: 9-15 декември

Се приближува крајот на декември. Почнуваме да мислиме на нови планови, замислуваме желби, ги оставаме лошите работи позади себе.

За Овните доаѓа стабилен период, љубомора се јавува кај Раковите.

Прочитајте го целиот неделен хороскоп.