Неделен хороскоп: 7-13 јуни

Оваа недела хороскопот ни изгледа добар, но е збогатен со промени и интензитет. 

Тоа се должи на соларната еклипса која ни доаѓа на 10 јуни, но и ретроградното движење на Меркур кое завршува на 22 јуни. Марс влегува во моќниот Лав на 11 јуни, терајќи ве да се изборите за она што ви значи.

Прочитајте што ви носат ѕвездите за вашиот знак оваа недела.