Неделен хороскоп: 30 ноември - 6 декември

Започнува последниот месец од годината - студениот декември во кој владее Стрелецот. Понеделник ни ја носи полната Месечина и можност да се навратиме колку далеку стигнавме на некои полиња од нашиот живот. Време е да се ослободиме од тоа што не ни носи ништо добро.

Прочитајте го целиот неделен хороскоп.