Неделен хороскоп: 28 септември - 4 октомври

Пред нас е една интензивна недела.

Венера ни носи силна инспириција во љубовта, но и потрага по хармонија и смирување. Но, Сатурн ни носи една вистина која има моќ да ги смени работите во нашите животи.

Прочитајте го целиот хороскоп.