Неделен хороскоп: 26 јули- 1 август

Деновите стануваат потопли, ноќите пожешки, а сезоната на Лавовите ни носи страст, силни емоции, но и самодоверба.

Прочитајте што ви носи хороскопот за вашиот знак.