Неделен хороскоп: 25-31 јануари

Ова е недела во која веројатно ќе бидете свртени повеќе кон себеси отколку кон другите, но не заборавајте да се потпрете на најблиските ако треба да донесете важна одлука и да не делувате импусливно.

Ја имаме полната Месечина во Лав и ретроградното движење на Меркур во Водолија, така што интензитетот се зголеммува. Да не брзаме никаде.

Прочитајте го неделниот хороскоп за вашиот знак.