Неделен хороскоп: 24 февруари - 1 март

Оваа недела, односите со колегите ќе бидат чудни, а многу обврски ќе чекаат на вас. За голем дел од знаците, се враќа некоја личност од минатото.

Прочитајте го хороскопот за вашиот знак.