Неделен хороскоп: 24-30 октомври

Оваа недела сме под влијание на Шкорпијата. Ќе бидеме отворени да ги сослушаме другите, да ги разбереме и да се поврземе на подлабоко ниво.

Ова е неделниот хороскоп за цела недела.