Неделен хороскоп: 21 - 27 септември

Оваа недела ни доаѓа есента, а започнува и владеењето на Вагите. 

Владеењето на Вагите има моќ да ни донесе хармонија и баланс во односите со другите, но оваа недела работите излегуваат од контрола за некои знаци.

Прочитајте што ви носи неделниот хороскоп.