Неделен хороскоп: 18-24 јануари

Ова недела започнува сезоната на Водолиите. 

Некои од нас ќе бидат особено храбри да направат големи промени, а други ќе чувствуваат силна деструктивна енергија. Како и да е, ќе се чувствуваме како да сме на врвот на светот. Време е да се осврнеме на пријателите и да побараме помош од нив.

Прочитајте го неделниот хороскоп за вашиот знак.