Неделен хороскоп: 17-23 мај

Оваа недела ни започнува сезоната на Близнаците, а таа ни носи разиграна, љубопитна недела.

Неделата која е пред нас нема да биде лесна, но ќе ви донесе убаво расположение и поголема релаксираност од претходно.

Прочитајте што носи неделниот хороскоп за вашиот знак.