Неделен хороскоп: 16-22 септември

Поминува средината на септември. Полека од владеењето на Девицата навлегуваме во владеењето на Вагите. Преминуваме од лето во есен, па можни се и промени во расположението за многу знаци. 

На некои знаци им се насмевнува нова љубов, а други ќе решат да навлезат во брачните води. 

 

Прочитајте што ни носи неделниот хороскоп од 16-22 септември.