Неделен хороскоп: 16-22 ноември

Неделата ни почнува со надеж, преку младата Месечина во Шкорпија, а тука е и поддршката од страна на конјункцијата на Јупитер и Плутон.

Тоа ни помага да се поврземе со другите луѓе, но и да разговараме за теми кои не ни беа пријатни во изминатите недели.

Прочитајте што ни носи хороскопот за оваа недела.