Неделен хороскоп: 14-20 октомври

Октомври се доближува до крајот, а Вагите се во целосна доминација. Освен сончеви денови, оваа недела ни носи нови предизвици, понуди за работа, но и заеднички почетоци.

 

Прочитајте го целиот хороскоп.