Неделен хороскоп: 14-20 јуни

Што ни носи хороскопот оваа недела?

Ова е период кој ни носи тешка енергија во односите со другите луѓе околу нас. Тоа се должи на аспектот меѓу Венера која е во Рак и Уран кој е во Бик. 

Прочитајте што ви носи овонеделниот хороскоп за вашиот знак.