Неделен хороскоп: 13-19 јули

Овој период е интензивен и емотивен, поради влијанието на Ракот како владетел на сезоната. Го преживеавме ретроградниот Меркур, а пред нас е уште една емоционална недела под дејство на Ракот. 

Прочитајте што ви носи хороскопот оваа недела.