Неделен хороскоп: 12-18 август

Топлините не престануваат, а август е во својот најголем ек. Оваа недела, некои од знаците ќе се радуваат на нова љубов, а други пак не можат да ја заборават старата.

Прочитајте што носи хороскопот оваа недела.