Неделен хороскоп: 11 - 17 ноември

Променливо време, дожд и сонце во ноември. Некои знаци ќе бидат длабоко повредени, за други оваа недела носи флерт и тајни врски. 

Прочитајте што носат ѕвездите за вашиот знак оваа недела.