Неделен хороскоп: 11-17 јануари

Започнува втората недела од јануари, а таа ни носи конјункција на Јупитер и Сатурн и млада Месечина во Јарец која носи убава магија за хороскопските знаци.

Работите тргнуваат на подобро, а конечно можеме да кажеме дека ја оставаме лошата 2020 позади себе.

Прочитајте го неделниот хороскоп.