Неделен хороскоп: 10-16 мај

За време на сезоната на Биковите очекуваме лесна  и практична енергија, без многу промени.

Но, многу од хороскопските знаци ќе бидат принудени да донесат важни одлуки, оваа недела. Доаѓа и интензивно, но позитивно расположение и надеж дека ќе биде подобро.

Прочитајте го неделниот хороскоп.