Неделен хороскоп: 10 - 16 февруари

Оваа недела, доаѓа до подобрување на комуникацијата во односите, но доаѓаат и многу обврски на работното место. Рибите треба да ги чуваат своите нерви, а Раковите да уживаат во љубовните прилики.

Прочитајте го целиот хороскоп.