Претставата "Не се клади на Енглези" на 21 јуни во 21часот хуманитарно ќе се одигра на големата сцена во Македонскиот народен театар.

Собраните средства ќе бидат донирани за лекување на малиот Гоце Марковски кој боледува од тумор на мозокот и 24-годишната Марина Јовановска со ретка болест на очите која доведува до слепило.