Запознајте го скопјанецот Виктор Николовски, татко на породилно кој е еден од 211. татковци што од 2012 година, до сега ја искористиле оваа можност.

Виктор порачува до сите татковци да ги надминат стереотипите и да ја преземат обврската да ја заменат мајката на породилно отсуство...